For sikre at du har en tett binding

Slik installerer du XM Radio med SureConnect

canada goose jakke Musikkpreferanse varierer fra en person til en annen, men hvis du har en XM-radio installert p bilen din, er du sikker p finne den rette typen canada goose-butikkene uten musikk som passer til din smak. canada goose jakke

canada goose norge Hvis du nylig har sikret et SureConnect-sett og vil ha en XM-radio, m du installere en XM-radio med det, her er Source https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge trinnene du m flge. canada goose norge

Forbered de tingene du trenger for installasjon. De tingene du trenger for installasjon er en oppstartskabelwrap, koblingsmodul, kabelbnd, koblingsklemme, kontaktbrakett, klut og en glassrenser.

canada goose dunjakke Finn din bils FM-antenne p bilens utvendige bil. Nr du har plassert den, m basen og koblingsklemmen kobles til, slik at du enkelt kan sette stvelen over klippet. Bruk en kabelbryter, begynn Koble kabelen og antennen, og kabelen koblet til koplingsklemmen. Antennen skal vre godt sikret med kablene. canada goose dunjakke

canada goose jakke oslo Kjr antennen til XM-mottakeren. Etter at du har festet antennen, fortsett tegne Toronto-kabelen fra antennen mot XM-mottakeren, som enten kan ligge p fabrikken i Vancouver eller p dashbordet. For unng lekkasjer, kjr den under vrselen. I det yeblikket du har koblet den eksterne antennen til Canada, kan du fortsette installere FM-antennen inne i bilen. canada goose jakke oslo

canada goose billig Finn den interne antennen. Se p den bakre frontruten p toppen av defoggeren eller frontruten og for finne den interne FM-antennen. Hvis du finner det vanskelig ske etter den interne FM-antennen, s referer til bilens hndbok for veiledning. canada goose billig

canada goose importr norge Nr du har funnet den, begynn rengjre glasset som omgir FM-antennen, ved hjelp av glassrenser og fille. Det er viktig at glasset er trt og med vanlig temperatur fr montering for unng drlige tilkoblinger og ulykker. canada goose importr norge

canada goose i norge Finn kontaktbraketten og monter den. Dette kan gjres enten vertikalt eller horisontalt, s lenge det ikke vil forrsake noen hindring mot utsikten p frontruten. Flg kontaktbrakettene og juster den langs antennen. canada goose i norge

canada goose outlet norge Fjern klebebndet p baksiden av braketten og begynn sikre sin posisjon p antennen. For sikre at du har en tett binding, hold nede limet for ca 15 30 sekunder. Fest vertikalt koblingsklemmen til braketten og vei forsiktig XM-mottakerens ledning. Srg for at det ikke kommer inn i frerens syn. canada goose outlet norge

canada goose norge nettbutikk ekte Koble til XM-mottakeren. Koble antennekontakten og inngangskabelen som gr fra koblingsmodulen, og rute den til din XM-mottaker. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge nettbutikk G til XM-antennen som er funnet p kjretyets tak og fest den. Sl forsiktig inn kablene i bilen og forsiktig sr den slik at kabelen til XM-antennen er festet til koblingsmodulkontakten. Det er best gjre deg kjent med kontakten og kablene som skal brukes fr du bruker disse retningslinjene for unng feilaktige forbindelser. canada goose norge nettbutikk

Test XM-radioen. Sjekk at alle kabler og kabler er p plass fr du kobler strmmen til strmuttaket til din XM-mottaker med en strmadapter som gr under 12 volt. Prv sl XM-radioen p og lete etter hvilken som helst FM-frekvens slik at du kan nyte sendingen av forskjellige XM-kanaler.

canada goose salg Nr du har installert din XM-radio p SureConnect, kan du begynne nyte favorittmusikkanaler i bilen din. Bare vr sikker p at du vet om alle sikkerhetskravene slik at du ikke kommer til skade deg selv eller skade bilen din canada goose salg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *